www.romaniantour.eu TURA CU MOTOCILCETE DE TEREN IN MUNTII CARPATI DIN ROMANIA ©   DANIEL MARKUS  DEUTSCH ROMANA

TURA ENDURO in inima Transilvaniei

FOTO - OVIDIU MATIU  

Descrierea turei

Va oferim în mijlocul Carpatilor o tura de motocilcete enduro departe de turismul de masa.

In decursul acestei ture de sapte zile, în inima Transilvaniei, veti fi ghidati de catre specialistii nostri experimentati in arta motocross-ului care va vor insotii in muntii Cindrel pe potecile mioritice, de-a lungul peisajelor deluroase si pajistilor verzi catre cele mai frumoase locuri din aceasta regiune, de unde veti putetea admira peisajul fermecator al acestei zone.

Faceti-va o impresie despre viata oamenilor care traiesc acolo in munti, departe de civilizatie si convingeti-va felul lor prietenos de a fi.
Egal daca sunteti incepator sau un avansat endurist, noi va oferim o mare varietate de posibilitati in practicarea activitatii sportive de motocross enduro.

Va initiem succesiv si fara stres in technicile de conducere si manevrare ale motociclismului de teren, va invatam technicile de baza precum si modul cum sa va mentineti pozitia corpului in timpul conducerii si va aratam cum sa va reglati optimal motocicleta pentru cerintele si felul dvs. de condus. Sub supravegherea unui ghid enduro experimentat veti invata manevrarea corecta a motocicletei pe traseu si prin experienta dvs. care va creste succesiv vazand cu ochii, veti constata cu mirare la sfarsitul fiecarei zi ca n-ati fi crezut de a fi in stare sa parcurgeti asemenea sectiuni de teren nici macar pe jos dar mai ales cu motocicleta.

Aici in muntii Carpati vor fi pana chiar si enduristii experimentati incantati de aceasta tura si vor ramane mult timp in memorie cu imaginea piruetelor pe care le vor face. Prin faptul ca numarul participantilor la tura nu depaseste 10 persoane pe grup, le putem oferii fiecaruia in parte un ghidaj optimal.

Scopul nostru este de a-l initia pe fiecare participant la tura in sportul Enduro in combinatie cu natura unica din muntii Carpati. Totodata respectam mediul inconjurator si oamenii care traiesc in aceasta zona.

Pentru a putea spune daca aceasta tura de motocicleta de teren a avut succes, veti decide singur in calitatea dvs. de endurist, in functie de prioritatile acordate, daca poate de exemplu: stapanirea technicii va sta in prim plan, sau mai degraba instinctul sportiv, preocuparea cu natura sau poate chiar peisajele de pe terenul in care v-ati deplasat pe decursul turei.

Pentru ca si ceilalti membri ai familiei dumneavoastra sa nu fie neglijati in timp ce dvs. participati la tura Enduro, le oferim posibilitatea de a face o vacanta intr-unul din cele mai frumoase orase din România.

În timp ce experimentatii nostrii piloti enduro va conduc pe cele mai frumoase poteci din Carpati, sotia si copiii dvs. se pot bucura de o vacanta relaxanta în Sibiu si in marginimea Sibiului, pot vizita orasul vechi, pot petrece o zi de neuitat la muzeul in aer liber din Sibiu sau se vor putea relaxa in urma cumparaturilor facute in numeroasele centre comerciale din oras, într-o cafenea din centrul orasului. Dintr-un numar mare de posibilitati de petrecerea timpului liber, va putem oferi un program personalizat conform cerintelor dvs.

Ne-ar face deosebita placere sa va intampinam la aceasta tura.


Detalii suplimentare de tura:
 • Pe toata durata turei veti fi insotiti de un ghid ENDURO autorizat
 • Aceasta nu este o excursie pentru turismul de masa ci o tura planificata individual pentru dvs.
 • In functie de conditia dvs. fizica vor fi parcursi pe zi intre 100 – 120 km
 • Diferentele de nivel unde va veti deplasa sunt cuprinse intre 600 m - 2200 m
 • Turele incep zilnic la ora 9.30 si se termina in jurul orei de 17.30

Pentru mai multe amanunte referitoare la aceasta tura va rugam sa ne contactati.

Tariful de tura include:

 • 7 nopti de cazare la Pensiunea Norica **** / 5 zile de tura si o zi de odihna
 • Micul de jun si cina la Pensiune
 • Masa de pranz la Restaurantele de pe drum
 • Transport pe toata perioada turei
 • Inchiriatul motocicletelor de teren .
 • Asistenta technica la atelierele specializate din imprejurime
 • Taxa ghidului autorizat pentru turele ENDURO
 • Vizitarea Sibiului sau program de relaxare la cafenelele din oras in ziua libera
 • Cina festiva cu specialitati culinare romanesti
Tariful de tura nu include:
 • Echipament de protectie si costumul de motocicleta
 • Asigurare medicala si de accidente
 • Biletul de avion

ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean
ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean ENDURO-TOUR in Rumänien - © Emil Muntean
ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu
ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu ENDURO-TOUR in Rumänien - © Ovidiu Matiu

Aceasta tura o puteti rezerva la www.romaniantour.eu. Ghidul Enduro profesionist EMIL MUNTEAN va asteapta sa veniti.


Aceasta tura a fost publicata vineri, 8.10.2011
This Page was created on Friday, 8.10.2011